Pachete escaladă

Escalada oferă o serie de avantaje și beneficii pentru organismul tău, dar și pentru starea emoțională. Este recomandată atât adulților cât și copiilor. Iată câteva dintre cele mai importante aspecte de care te vei bucura odată cu alegerea acestui sport.

• Escalada contribuie la îmbunătățirea forței fizice, rezistenței, echilibrului, flexibilității și coordonării mișcărilor. De asemenea, practicată regulat, îmbunătățește capacitatea sistemului cardio-vascular, reducând semnificativ riscul apariției bolilor de inimă.
• Escalada este, de asemenea, un excelent combatant al stresului. Fiind un sport cu o componentă mentală semnificativă, acesta te deconectează automat, reducând semnificativ stresul cotidian.
• Componenta socială a escaladei este și ea foarte importantă. Atmosfera prietenoasă, lejeră și relaxată în care se practică acest sport are o contribuție semnificativă asupra stării emoționale ale practicantului.

Escalada poate fi practicată de către oricine, la orice vârstă, fiind un sport care deschide apetitul pentru aventură, călătorii și natură.

Fă-ți rezervare acum!

    Galerie foto/video

    Ești gata să redescoperi NATURA?

    Aventurile mult visate, relaxarea în natură și o mulțime de surprize… te așteaptă!

    CERTIFICĂRI

    PARTENERI