Toți visăm sau am visat cel puțin odată că zburăm asemeni păsărilor. În visul nostru, zborul este o mișcare lină, o bucurie și o exaltare a simțurilor cum nu am simțit vreodată în viața de zi cu zi, un eveniment unic, de nepătruns, care ne va transforma irevocabil.

Ei bine, nu suntem departe de adevăr. Senzația zborului este chiar o amintire unică pentru majoritatea celor destul de norocoși sau destul de curajoși să încerce zborul liber. Te așteptăm să descoperi această senzație alături de Zaiko Adventures.

Zbor cu parapanta în tandem

Aceasta este cea mai simplă formă de a încerca zborul cu parapanta pentru prima dată, deoarece nu necesită nici un fel de pregătire prealabilă.

Datorită faptului că zbori împreună cu cineva, zborurile în tandem au o frumuseţe deosebită. De asemenea, oferă posibilităţi de care nu beneficiezi în zborul solo. Astfel în timpul zborului pasagerul poate să facă poze, să filmeze sau pur şi simplu să se lase pe spate şi să savureze peisajul, fiind în deplin control al specialistului care planează.

Fă-ți rezervare acum!

    Pachete parapantă

    Galerie foto/video

    Ești gata să redescoperi NATURA?

    Aventurile mult visate, relaxarea în natură și o mulțime de surprize… te așteaptă!

    [INSERT_ELEMENTOR id="6173"]