Descoperă România

De la câmpiile verzi ce se întind nemărginite în zare, până la dealurile ce-și cară în spinare înfloritele coline și munții ce gâdilă în talpă cerul cu crestele lor semețe, România este plină de magie. Este locul în care Dumnezeu a răsturnat cutia cu farmece și a uitat să-i mai pună la loc capacul.

România este înțesată de izvoare reci și limpezi ca lumina zilei. Este plină de râuri repezi ce fug spre nemurire și-și izbesc în surdele pietre valurile lor cristaline. Este casă a Dunării,  ce poartă cu ea povești din popor, încă dinspre Porțile de Fier… spre locul în care obosită și năpădită deja de atâtea gânduri își leapădă șuvoaiele repezi în mare. 

În România vei descoperi peisaje în care timpul se oprește în loc, în care secundele se iau în brațe cu firele de iarbă, încingând hora sub zorii zilei. Aici vei găsi locuri în care chiar și Soarele în măiestria sa aruncă timid razele-i călduroase, să nu cumva să strice din măreția peisajelor.

România a fost binecuvântată în a-și face mărgele din Lanțul Carpatic, care înconjoară bucata de comoară a țării: bogatul pământ al Transilvaniei. Încă de la primii pași în iarba scăldată de rouă și de soare, încă de la prima gură de aer românesc… aici te vei simți ca într-un basm. Un basm cu fete și flăcăi mândri care te așteaptă cu masa pusă, oricând le-ai călca pragul.

De aceea noi, la Zaiko Adventures, nu putem decât să te îndemnăm să descoperi toate aceste fascinante bogății ale României și ale oamenilor de pe aceste plaiuri, în cea mai sinceră și curată formă pe care am putut-o găsi.

Galerie foto/video

Ești gata să redescoperi NATURA?

Aventurile mult visate, relaxarea în natură și o mulțime de surprize… te așteaptă!