Tabară de vară pentru copii „Aventurierii” 1- 5 iulie

Cred ca ar trebuii multe pagini ca sa descriem ce sa intamplat in tabara de aventura intre 1-5 iulie. Oricum a fost o tabara reusita spun astea feedbackurile primite de la parinti, care spun ca copii abia asteapta ca si la anul sa vina cu noi. Ce sa intamplat in cele 5 zile????

Ziua 1. Placare din Cluj cu trenul. Multe jocuri si distractie pe tren. La camping dupa ocupare locurilor am fost pe o poiana unde prin diferite jocuri ne am cunoscut unii pe ceilalti.

Ziua 2. Am placat la ecalada in zona Pesterea Unguru Mare. A fost o zi super calda, asa ca copii in timp ce asteptau sa vina randul la escalada se racorau pe marginea Crisului. Dupa masa cand ne am intors in camping am avut supriza sa avem bazinul gata montat is plina cu apa asa ca din aceasta zi in fiecare dupa masa era in program o baie bine meritata.

Ziua 3. Am facut o excursie mai lunga in care am vizitat pesterea si cascada de la Vadu Crisului. Fiind un traseu mai lung si din cauza caldurii am ajuns inapoi destul de obositi la camping, insa toti copii sau descurcat bine in ciuda faptului ca multi dintre ei nu au mai favut parte de astfel de tura.

Ziua 4. In aceasta zi activitatea principala a fost tiroliana. Fiindca era o zi ca cea dinainte adica foarta calda am montat tiroliana in padure chiar in fata Pesterea Vantului. Unii sau mai dat pe tiroliana, ia pentru altii a fost pentru prima data, insa cu siguranta era una dintre cele mai asteptate activitati din tabara.

Ziua 5. Nu puteam sa plecam din zona fara sa vizitam Pesterea Unguru Mare.

Campingul „La Rulote” unde noi ne intorcem deja de 4 ani la rand cu aceasta „Tabara de aventura”  ne-a fost si de data aceasta o gazda minunta. Am avut parte de trei mese pe zi cu gustare si chiar supliment daca la cineva nu a anjuns sau nu ia placut ceva din meniul zilei. Locul este unnul minunat izolat de agitatie intr-un cadru natural cu multe verdeata ideal pntru o astfel de tabara, iar noua nu ne ramana decat sa ne amintim cu drag de partidele de fotbal din fiecare seara inainte de cina, prezentarile despre liliaci si marcajele turustice pe care copii le ascultau cu mare interes si de jocurile colective prin care si noi intructorii am devenit din nou copii pentu cateva zile, copii care se bucura de miscare, de natura, de jocuri, de lucruri noi si de prietenie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *