Tabără escaladă adulți „Go climb a rock” 22-23 iunie

La început de vară ne-am gandit că este binevenită o tabără  pentru adulți.

Scopul acestei tabere a fost ca orice vine cu noi să se relaxeze și să practice escalada în siguranță sub îndrumarea instrctorilor.

Tabăra a durat 2 zile, în localitatea Șuncuiuș.

Întalnirea a fost sambătă dimineața la ora opt,  pe Calea Mănăștur. Pe drum am reușit să ne cunoaștem și să împărtășim experințele pe care le-a avut fiecare la cățărat.

În prima zi am ales o faleză de cățărat, în care se găseau trasee de grade diferite, care se numește zona Teraselor Superioare, în Vadu Crișului: https://alpinismbihor.ro/page/terasele-superioare-1. După  oră de mers pe jos se ajunge la faleză și ne-am echipat cu echipamentul de cățărat. S-a echipat 5 trasee de grade diferite, unde s-a pus manșă pentru cei care au dorit, iar cine a

dorit a încercat cățăratul în manieră cap de coardă. S-a exersat efectuarea rapelului. A fost o zi lungă în care s-a cățărat, s-a povestit, s-au zis bancuri, s-a depus efort și împreună ne-am bucurat de efectuarea traseelor. Spre seara ne-am întors la mașini pe care după recuperarea lor ne-am îndreptat spre campare. Ajunși in Camping-ul cu rulote, am servit masa bine meritată. Seara, pe terasă s-a discutat atat despre programul din ziua următoare cat și despre planurile fiecăruia în ceea ce privește escalada la stancă.

A doua zi ne trezim devreme , ora 7, pentru avea timp să cățărăm cat mai mult. S-a servit micul dejun. După pregătirea lucrurilor ne pornim spre o nouă faleză de cățărare zona Pesterea Unguru Mare https://alpinismbihor.ro/page/faleza-zenovia. Aici am avut unde să ne răcorim.  După multe trasee efectuate, încheiem încă o zi reușită cu acumulări de experiențe și cunoștiinte.

 

Întotdeuna vor fi lucruri noi de experimentat și de învățat.

Echipa Zaiko Adventures dorește să vadă fiecare participant la activitățile organizate de noi că se bucură de lucruri noi învățate și experimentate.

Vă așteptăm și pe voi în următoarea tabără.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *